Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Florian Bodog: 'Cei care au făcut posibilă Marea Unire au fost cu siguranţă giganţi ai istoriei noastre, dar au fost oameni aşa cum şi noi suntem'

www.agerpres.ro
Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a declarat, în discursul ţinut la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naţionale, că înaintaşii care au făcut posibilă Marea Unire "au fost cu siguranţă giganţi ai istoriei noastre, dar au fost oameni aşa cum şi noi suntem până la urmă oameni cu bune şi cu rele, cu limite sau chiar cu rateuri însă cu toate acestea au făcut istorie", anunță news.ro.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’

"Avem datoria, indiferent de acţiunile noastre politice, de a fi uniţi atunci când vine vorba de obiectivul nostru comun, acela de a face România o ţară mai bună şi mai puternică. Avem, în opinia mea, datoria de a nu renunţa la acest proiect, la acest obiectiv, fiecare la locul său, aşa cum a fost şi acum 100 de ani poate contribui cu mai mult sau mai puţin la aducerea înainte a ţării noastre", a spus Bodog.

El a afirmat că "avem datoria ca prin tot ceea ce facem să arătăm loialitate numai şi numai României, numai şi numai intereselor sale legitime, numai şi numai viitorului nostru comun naţional şi european".

Citește și: Ministrul de Interne a văzut moartea cu ochii! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul

"Înaintaşii noştri, toţi cei care au făcut posibilă Marea Unire, au fost cu siguranţă giganţi ai istoriei noastre, dar au fost oameni aşa cum şi noi suntem până la urmă oameni cu bune şi cu rele, cu limite sau chiar cu rateuri însă cu toate acestea au făcut istorie", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.