Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Maricel Popa: Liberalii Chirica şi Alexe se dau zmei, dar sunt doar doi simpli mieluşei, ignoraţi de toţi liderii politici de la Bucureşti

maricel popa, iași

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că edilul Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Costel Alexe se dau zmei, dar sunt doar doi simpli mieluşei, ignoraţi de toţi liderii politici de la Bucureşti, întrucât nu obţin finanţări pentru Iaşi de la Compania Naţională de Investiţii, potrivit news.ro.

Senatorul Maricel Popa afirmă, într-un comunicat de presă, că proiectele Iaşiului stagnează, în vreme ce alte oraşe din ţară se dezvoltă şi accesează fonduri guvernamentale şi europene.

Maricel Popa a declarat că proiectele finanţate prin CNI reprezintă unul dintre motoarele pentru dezvoltarea comunităţilor locale, el precizând că în prezent mai multe proiecte ale Iaşiului sunt derulate prin CNI, dar că nici unul dintre acestea nu a fost iniţiat de primărie sau de Consiliul Judeţean.

Parlamentarul PSD aminteşte că recent, prin Compania Naţională de Investiţii, a fost inaugurată sala polivalentă din Oradea (114 milioane lei), iar tot la Oradea sunt în derulare alte două proiecte, respectiv un bazin de înot didactic (10 milioane de lei), dar şi restaurarea Liceului Ady Endre (52 milioane de lei). Maricel Popa dă ca exemplu şi proiectele realizate tot prin CNI la Constanţa, Craiova sau Cluj.

"Întrebarea mea publică, pentru liberalii Mihai Chirica şi Costel Alexe, primarul respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi este: unde sunt proiectele propuse de ei la CNI, în ce fază se află? Unde e sala polivalentă a Iaşiului? Unde este noul stadion? De ce Primăria Iaşi nu a fost în stare să obţină finanţare de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea şi consolidarea ansamblului de clădiri aflat în prag de autodemolare de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu"? Liberalii Chirica şi Alexe se dau zmei, dar sunt doar doi simpli mieluşei, ignoraţi de toţi liderii politici de la Bucureşti", a declarat liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.