Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Titus Corlățean despre o posibilă legalizare a căsătoriilor gay în România: EU REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!

Titus Corlatean

Prezent la o dezbatere pe o temă căsătoriei consfințită ca fiind „uniunea liberă între un bărbat şi o femeie”, senatorul Titus Corlăţean s-a declarat clar împotriva căsătoriei între persoane de același șex: „E libertatea lor! Domnul să-i lumineze! Noi, ceilalţi, avem dreptul de a ne apăra normalitatea!”, a spus Corlăţean la Piatra Neamț în cadrul dezbaterii de la Consiliul Județean.

Și ca să fie foarte clar, Titus Corlățean a făcut o declarație care cu siguranță va face valuri: „EU REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”, a spus el referindu-se la o posibilă legalizare în România a căsătoriilor gay.

„Nouă să ne fie ruşine? Să ne fie ruşine că promovăm necesitatea de normalitate? (…) E libertatea lor! Domnul să-i lumineze! Eu refuz să legalizez păcatul în România!”, a spus Corlăţean, potrivit jurnaliștilor de la Ziarul Ceahlăul.

Declarația sa vine în contextul în care liderii PSD vorbesc deja de un referendum național pe tema trecerii în Constituția României a definiției familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie în luna mai. Inițiativa este promovată de Coaliția pentru Familie și a strâns peste 3 milioane de semnături fiind sprijinită de toate bisericile creștine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.