Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul USR, George Dircă, îl critică în termeni duri pe liderul PSD Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea iesire DNA

Senatorul USR George Edward Dircă, președintele Comisiei pentru constituționalitate și membru al Comisiei juridice, susține că strategia liderului PSD cu privire la dezvăluirile #Teleormanleaks nu reușește decât să îl „incrimineze” și mai mult pe Dragnea și să înlăture „definitiv” orice dubiu privind vinovăția sa.

”După ani în care s-a vorbit despre legăturile dintre TelDrum și Liviu Dragnea, după toate indiciile și argumentele care-l indicau pe liderul PSD drept stăpânul corporației hrănite cu bani publici, avem acum premisele unei dezvăluiri complete. Valiza pe care jurnaliștii RiseProject susțin că o au în posesie ar putea demonstra, dincolo de orice dubiu, cine este Liviu Dragnea, omul pentru care politica a însemnat cea mai profitabilă afacere.

În mod absolut ilogic și disproporționat, în fata acestui subiect – confirmat inclusiv de fostul sau președinte de partid, Victor Ponta –, Liviu Dragnea răspunde mai degrabă naiv. Două valize au ținut locul argumentelor: una cu gogosi (de această dată comestibile, nu electorale), iar cealalta pline cu acuzații la adresa lui Klaus Iohannis sau a Forumului Democrat al Germanilor din Romania. Care e legatura dintre afacerile prin interpuși ale lui Liviu Dragnea și ce crede PSD că ar fi facut Klaus Iohannis/FDGR? Niciuna. Dar Liviu Dragnea nu are o problemă cu vinovăția sa, ci cu nevinovăția altuia.

(...) Acum, Liviu Dragnea a prezentat un nou punct al adevăratului program de guvernare: învinovățirea tuturor celorlalți.

Poate din frustarea de a fi partidul cu cel mai ridicat procent de corupți demonstrați de instanța de judecată, poate dintr-o nostalgie a vremurilor în care PCR își lichida adversarii cu acuzații închipuite, pesediștii de astăzi se luptă cu nevinovăția lui Klaus Iohannis și a Opoziției. Pe noi, cei din USR, au încercat fără succes să ne atragă într-un dosar de presupuse finanțări ilegale, folosindu-se de subordonatul politic de la AEP. Instanța le-a demonstrat că au calomniat. Astazi, Liviu Dragnea încearcă să-l atragă în cursa vinovăției pe Klaus Iohannis, deși Justitita nu i-a găsit vreo vină.

Constatăm că l-au exclus inutil pe infractorul Adrian Severin din Partidul Social Democrat. Ar fi trebuit să-l numească președinte de onoare, alaturi de Ion Iliescu. Maxima sa a devenit sloganul partidului: Dacă toți suntem corupți, înseamnă ca nimeni nu e corupt. De astăzi, aceasta a devenit ultima linie de aparare a lui Liviu Dragnea. Singura sa problemă e că nu toți suntem corupți”, a conchis senatorul Dircă, într-un comunicat de presă..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.