Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şenol Guneş: Aş vrea să ajung la naţională, dar nu înainte de a-mi expira contractul cu Beşiktaş. Nu am primit o ofertă

bjk.com.tr
Besiktas Istanbul

Tehnicianul echipei Beşiktaş, Şenol Guneş, despre care site-ul postului NTV a scris că ar urma să preia conducerea tehnică a naţionalei Turciei, a declarat că nu a primit o ofertă în acest sens şi că dacă ar primi ar vrea să ajungă la prima reprezentativă, însă nu înainte de a-i expira actualul contract, relatează sabah.com.tr. preluat de news.ro

“Am spus că dacă aş pleca de la Beşiktaş aş merge la echipa naţională. Aş vrea să ajung la naţională la sfârşitul sezonului, când îmi va expira contractul, nu înainte. Nu mă aştept să fiu demis.Voi face totul ca să rămân. Muncesc pentru ca această echipă să obţină succese. Nu am primit ceva legat de echipa naţională, dar dacă voi primi vom discuta”, a spus Guneş.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Preşedintele clubului Beşiktaş, Fikret Orman, a afirmat că gruparea turcă nu intenţionează să renunţe la Guneş. “Nu este corect să se vorbească acum despre aceste lucruri. Echipa naţională are la conducere un antrenor valoros, care ne-a făcut campioni în anul în care clubul a împlinit 100 de ani. Iar antrenorul nostru este la conducerea echipei. La finalul sezonului, antrenorului nostru îi va expira contractul. Dacă Lucescu se desparte de naţională şi Şenol Guneş o să vrea să plece, sunt posibile astfel de lucruri… Eu am o relaţie foarte bună cu Şenol Guneş. Nu intenţionăm să renunţăm la antrenorul nostru. La finalul sezonului ne vom aşeza la masă şi vom discuta. Dacă nu îi vor conveni condiţiile noastre, ar putea pleca. Dar este posibil şi să dorească să rămână”, a afirmat Orman, menţionând însă şi faptul că în mai sunt alegeri la clubul Beşiktaş, la care va candida.

Sâmbătă, ntv.com.tr a notat că Şenol Guneş a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naţionalei Turciei, care este antrenată din 2017 de Mircea Lucescu. Site-ul turc a menţionat că Guneş ar urma să pregătească în paralel şi echipa Beşiktaş, cu care are contract până la finalul sezonului, şi prima reprezentativă, la care se va afla pe bancă de la meciurile din luna martie (22 martie – cu Albania, 25 martie – cu Moldova).

Cu Lucescu la conducerea tehnică, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.