Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Separația puterilor în stat, de la Montesquieu la Bologa: Șeful DNA se laudă că a negociat cu politicienii pe care i-ar putea ancheta

Inquam Photos / Octav Ganea
crin bologa

Dacă baronul de Montesquieu a creat conceptul de separație a puterilor în stat, nu mai puțin ilustrul Crin Bologa introduce noțiunea de negociere între puterile statului și se proclamă pe sine una dintre puteri.

După ce s-a afișat alături de lideri politici la tribuna oficială a Arenei Naționale, șeful DNA a recunoscut în cadrul unui interviu că a negociat cu politicienii pe care i-ar putea ancheta. Obiectul negocierilor ar fi suplimentarea unor fonduri pentru funcționarea DNA. Deși o negociere presupune angajamente și concesii de ambele părți, Bologa nu dezvăluie ce a promis el în cadrul negocierilor cu reprezentanții Guvernului.

„Pentru a putea să aducem oameni, va trebui și sperăm ca la rectificarea bugetară vom primi pentru cei 30 de polițiști și cei 50 de grefieri vom primi fondurile necesare. S-a făcut un pas uriaș, nu s-a reușit de cinci. Prin negocieri, prin comunicare onestă între noi și celelate puteri ale statului, aici a fost vorba de Guvern, prim Ministerul de Finanțe, chiar primul ministru și Ministerul de Justiție, am reușit să obținem această hotărâre”, a declarat Bologa, într-un interviu pentru Epoch Times România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.