Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Separatiștii proruși au luat prizonieri 4 militari

UKRAINIAN PARATROOPERS WAVE AS THEY DEPART FOR KOSOVO.



'Patru dintre membrii echipajului au fost făcuţi prizonieri', a anunţat serviciul de presă al autoproclamatei republici. Acesta a precizat că în acest moment 'prizonierii se află în oraşul Krasnodon şi sunt anchetaţi'. Nu s-a precizat care este starea prizonierilor.

Anterior, acelaşi serviciu de presă anunţa că forţele separatiste au doborât un avion de transport al armatei ucrainene în zona localităţii Izvarino, care a căzut apoi în zona satului Doljano-Nikolski.

La rândul său, consilierul ministrului de interne al Ucrainei, Anton Gheraşenko, a confirmat că în zona desfăşurării operaţiunii armate a fost doborât un avion An-26, iar doi piloţi au reuşit să se catapulteze.

Mai târziu, serviciul de presă al preşedinţiei Ucrainei a anunţat că ministrul ucrainean al apărării i-a raportat preşedintelui Poroşenko faptul că echipajul avionului doborât a luat legătura cu Statul Major.

În comunicatul publicat pe site-ul preşedintelui Poroşenko se spune că în prezent are loc o operaţiune de căutare şi salvare, pentru a aduce echipajul avionului de transport al Forţelor Aeriene ale Ucrainei pe teritoriul controlat de militarii ucraineni.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.