Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepsi a readus de urgenţă la echipă un portar pe care-l împrumutase în Ungaria

https://www.amazon.com/
portar

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a readus de urgenţă la echipă un portar pe care-l împrumutase în Ungaria, potrivit news.ro.

"Având în vedere faptul că ambii portari ai echipei noastre, Niczuly Roland şi Jesus Fernandez Collado, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, am luat legătura cu reprezentanţii clubului Nyíregyháza Spartacus în vederea reîntoarcerii goalkeeper-ului Fejér Béla, pe termen limitat.

Citește și: BREAKING SURSE Mai mulți cântăreți autohtoni au apelat la FALSIFICATORI -Nu aveau unde cânta în perioada stării de urgență dar introduceau contracte de servicii

Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, el va evolua sub culorile Sepsi OSK în următoarele trei meciuri de campionat, după care se va întoarce, tot sub formă de împrumut, la Nyíregyháza Spartacus", a precizat clubul din Sfântu Gheorghe.

Sepsi va evolua în următoarele trei meciuri cu FC Voluntari, sâmbătă, acasă, cu FC Argeş, marţi, în depaalsare, şi cu Poli Iaşi, pe teren propriu, la 5 februarie, în etapele 20-22 din Liga I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.