Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins FC Botoșani și e cu un pas în play-off

http://www.covasnamedia.ro/
Sepsi Sfântu Gheorghe

FC Botoșani - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a încheiat 1-2, luni seara, într-un meci contând pentru etapa a 27-a a Ligii 1. Covăsnenii sunt la 3 puncte de o calificare în play-off, anunță MEDIAFAX.

Sepsi OSK a obținut luni seara prima victorie în fața celor de la FC Botoșani din istoria confruntărilor celor 2 cluburi.

Echipa lui Marius Croitoru a făcut mai multe greșeli, inclusiv în atac, unde au ratat inexplicabil cea mai clară ocazie de a marca a meciului, trei jucători botoșeneni nereușind să introducă mingea în poartă, după trei tentative succesive, în minutul 53.

Mai mult, elevii lui Croitoru s-au dovedit foarte individualiști în situații în care o pasă la coechipier ar fi putut duce la gol iminent.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Sepsi a deschis scorul în mintul 41, dintr-un penalty executat de veteranul Vașvari. Au venit apoi două mari ocazii ale gazdelor, în debutul reprizei secunde, urmate de o alta a lui Golofca, pentru gazde, care a precedat golul din minutul 71. Sepsi a majorat la 0-2, prin Nandor Tamas, care a primit o pasă scurtă de la Safranko, la 7-8 metri de poartă, de unde l-a executat pe Hankic.

Gazdele au marcat golul consolării, prin Camara, în al treilea minut suplimentar de joc, după ce în minutul 78, Ongenda a executat perfect o lovitură liberă, scoasă in extremis de portarul Niczuly.

S-a încheiat 1-2 și Sepsi face 43 de puncte, cu care se distanțează la 6 de Botoșani și de Academica, ocupantele locurilor 5 și 6, și mai are nevoie doar de 3 puncte pentru a fi și matematic calificată în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.