Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepsi Sfântu Gheorghe, despre steagul Ungariei Mari la meciuri: 'N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru, vom avea grijă de acest aspect'

http://www.covasnamedia.ro/
Sepsi Sfântu Gheorghe

Finanțatorul și vicepreședintele echipei Sepsi Sfântu Gheorghe au declarat marți pentru Pro Sport, în urma deciziei Federației Maghiare de Fotbal privind folosirea de către fani a steagului Ungariei Mari la meciurile naționalei, că nu se va pune problema ca pe arena din Sfântu Gheorghe să apară în vreun moment simbolul Ungariei Mari la partidele disputate de Sepsi în prima ligă a României.

Kertész David, vicepreședinte Sepsi:

  • „Am văzut la știri mai devreme. E un lucru pe care noi nu-l putem influența. Nu știm din ce cauză a fost interzis iar, mai apoi, permis acest simbol. Nu înțeleg ce rost are să se pună în discuție acest lucru atât din partea forului din țara vecină, dar și din partea UEFA.
  • Pe noi, la Sepsi, nu ne interesează, e treaba unei alte țări. Noi jucăm fotbal în România, în campionatul românesc. Niciodată n-am vrut și n-o să vrem să amestecăm politicul. Am înființat acest club pentru a juca fotbal.
  • Noi așteptăm toate echipele care vin la noi cu brațele deschise. Am construit acest stadion cochet și avem nevoie de încă o echipă care face parte din țara asta, România, cu care să jucăm, în campionat. Singuri nu putem juca. În ceea ce-i privește pe suporterii noștri, n-o să existe acest simbol pe stadionul nostru, vom avea grijă de acest aspect. Nu vrem divergențe, vrem prietenii”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul Sepsi:

  • „Nu am auzit până acum de acest lucru și, vă zic sincer, nici nu ne interesează ce fac ei. Nu avem nicio treabă cu federația maghiară și cu ce decizii ia. Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el.
  • Este adevărat că stadionul a fost construit cu ajutor de acolo și s-au dat niște bani pentru academia de copii, dar echipa mare nu are nicio legătură. Avem sponsori puternici, din România și din Ungaria. OTP și MOL sunt nume importante, branduri care au interese economice în România și de aceea ne susțin.
  • Sunt echipe care sunt sponsorizate de benzinării din Austria și nimeni nu mai zice nimic. Vă repet, nu ne interesează ce face federația de la Budapesta. Noi jucăm în România și respectăm această țară. Ne interesează doar campionatul de aici. Nu cred că are de ce să fie afectată Sepsi în vreun fel de decizia UEFA”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.