Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sepsi, victorie la limită în fața celor de la FCU 1948

Superliga

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins vineri seara pe U Craiova 1948 pe teren propriu, cu 1-0, sub privirile premierului Ungariei, Viktor Orban, care a fost prezent în tribune. Golul victoriei a fost marcat de Rondon, pe finalul unui meci în care ambele echipe au avut câte un eliminat.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este lider de conjunctură în Superligă, după ce a câștigat primul meci al celei de a doua etape, o partidă marcată de un moment tragicomic, în care ambulanța care trebuia să îl scoată de pe teren pe Jonathan Rodriguez a avut probleme cu targa mobilă, ambulanțierii nereușind să o rabateze, pentru a o urca în mașină, conform Mediafax.

Prima repriză a partidei de la Sfântu Gheorghe nu a consemnat niciun șut pe cadrul porții, singurul eveniment important al mitanului fiind cel al cărei protagoniști au fost ambulanțierii, după ce Mascarenhas a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Repriza secundă a fost ceva mai animată, cu 4 șuturi pe poartă din partea gazdelor, dar și cu o eliminare, în minutul 74, a lui Cosmin Matei, după un fault dur asupra Paramatti.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 89 al partidei, când Adnan Aganovici a centrat din corner, iar veteranul Mario Rondon a marcat cu o lovitură de cap.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.