Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serbare Putna – 150: Premii pentru cele mai bune fotografii făcute de participanți

basilica.ro
putna

Comitetul de Inițiativă al Serbării de la Putna a lansat un concurs de fotografie post-eveniment, la care au putut participa cu fotografiile proprii tinerii prezenți la manifestările din 14-16 august. Câștigătorii au fost anunțați miercuri pe grupul de Telegram al Serbării de la Putna, notează basilica.ro

Tinerii au trimis fotografii personale realizate la slujbe, la ceremonii, la congresul studențesc aniversar și la retragerea cu torțe, care au constituit momentele culminante ale seriei de manifestări „Serbarea de la Putna – 2021. Continuitatea unui ideal”.

Juriul a fost format din Părintele Timotei Tiron, fotograful Mănăstirii Putna, Alin Deszo, fotograf în Echipa Media a Serbării de la Putna, și Ovidiu Ciobanu, videograf și fotograf, câștigător al Marelui Premiu la Secțiunea de „Creație video” a concursurilor Serbării de la Putna care au precedat evenimentele din 14-16 august.

Înscrierea s-a făcut printr-o postări pe profilul personal de Facebook. Acestea au inclus fotografia făcută în cadrul Serbării de la Putna și hashtag-ul #SerbarePutna150.

Participanții au putut înscrie mai multe fotografii. Membrii echipei media care au participat la concurs au avut condiția să trimită câte două imagini pentru fiecare înscriere în concurs, fiecare din cele două valorând 50% din punctaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.