Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful serviciului de spionaj rus: 'Kievul, la ordinul SUA și UE, va continua să prelungească conflictul și să ucidă civili'

Kommersant
Serghei Narîșkin

Conducerea ucraineană va continua să urmeze ordinele Washingtonului și Bruxellesului de prelungire a conflictului și ucidere a civililor, se afirmă într-o declarație a președintelui Societății Istorice Ruse (RIO), directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) al Rusiei, Serghei Narîşkin, scrie TASS, potrivit Rador.

„Evenimentele din ultimele luni au adus cea mai mare claritate asupra acestei chestiuni: indiferent de pierderile colosale din armata ucraineană, contrar logicii politice sănătoase, Kievul va continua să urmeze ordinele venite de la Washington și Bruxelles, va tergiversa conflictul, fără să se ferească nici de tacticile teroriste josnice, nici de loviturile de pedeapsă asupra civililor, nici de minciunile clare de pe arena internațională”, a subliniat Narîşkin.

Acesta a adăugat că Rusia își va apăra din nou dreptul la dezvoltare suverană, se va apăra în mod fiabil și își va asigura granițele. "Suntem convinşi că astăzi, la o nouă cotitură a istoriei, Rusia își va apăra din nou dreptul la o dezvoltare liberă și suverană, se va apăra în mod fiabil și își va asigura granițele", se arată în declaraţie.

Potrivit afirmaţiilor lui Narîşkin, la asigurarea suveranității, securității și integrității teritoriale a Rusiei va ajuta doar fermitatea de a apăra până la capăt pământul patriei noastre. "La asigurarea suveranităţii, securităţii și integrităţii teritoriale a Rusiei, la apărarea a milioane de compatrioți din Donbas şi din regiunile Zaporojie și Herson va ajuta doar disponibilitatea reală de a apăra țara noastră natală, fermitatea de a apăra pământul nostru până la capăt", a menționat Narîşkin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.