Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergiu Litvinenco, după ce Platon a plecat la Londra: Este o bătaie de joc

stiri.md
Sergiu Litvinenco

Deputatul Sergiu Litvinenco susține că Veaceslav Platon nu putea părăsi țara fără acordul procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Litvinenco a scris că plecarea la Londra a lui Platon este una inadmisibilă, atâta timp cât acesta este ”pușcăriabilil de calibru mondial”, transmite Știri.md.

”Este o bătaie de joc că Platon a fost lăsat să părăsească liber Republica Moldova. Or, din câte se știe, acesta figurează în mai multe dosare penale gestionate de procurori, astfel încât cel puțin o interdicție de a părăsi țara era obligatorie.

Nu știu ce explicații va găsi și de această dată procurorul general, dar sunt aproape sigur că așa ceva nu se putea face fără acceptul lui. Dar persoane care le permit pușcăriabililor de calibru mondial să fugă nestingherit din țară nu pot a priori să reformeze justiția și să lupte cu corupția. Adică nu pot face dreptate așa cum a cerut poporul Republicii Moldova în cadrul scrutinului din 11 iulie 2021”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că omul de afaceri Veaceslav Platon ar fi părăsit ieri R. Moldova prin Aeroportul Internațional din Chișinău și a zburat spre Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.