Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seria de victorii continuă în Premier League: Luton Town și Bournemouth triumfă în etapa a 18-a

Premier League

Echipele Luton Town şi Bournemouth au obţinut victorii, marţi seara, în etapa a 18-a a Premier League, penultima rundă din acest an.

Luton Town s-a impus cu 3-2, în deplasare, cu Sheffield United. Alfie Doughty a înscris în minutul 17 pentru Luton, echipă care a beneficiat ulterior de autogolurile lui Jack Robinson (77) şi Anis Ben Slimane (81). Pentru gazde au marcat Oliver McBurnie (61) şi Anel Ahmedhodzic (69). Luton Town este momentan pe locul 18 (antepenultimul), cu 15 puncte, iar Sheffield este "lanterna roşie", locul 20, cu 9 puncte, conform Agerpres.

Într-o altă partidă, Bournemouth a învins cu 3-0 pe Fulham, prin reuşitele lui Justin Kluivert (44), Dominic Solanke (62, penalty) şi Luis Sinisterra (90+3). Cu 4 victorii consecutive în ultimele cinci etape, Bournemouth este deocamdată pe locul 10, cu 25 de puncte, iar Fulham este pe 13, cu 21 de puncte.

 

Etapa va continua cu meciurile programate marţi seara, miercuri şi joi, derby-ul rundei fiind partida dintre Manchester United şi Aston Villa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.