Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serial TV adaptat după cel mai recent roman al scriitoarei Elena Ferrante

www.whats-on-netflix.com
netflix

Platforma americană de streaming Netflix şi filiala italiană a companiei Fandango s-au asociat pentru a dezvolta un serial TV inspirat din "La vita bugiarda degli adulti" ("The Lying Life of Adults"), cel mai recent roman publicat de autoarea italiană de bestselleruri Elena Ferrante, a cărei identitate nu este cunoscută, informează marţi site-ul revistei Variety, potrivit Agerpres.

Această carte, care a devenit imediat bestseller în Italia după publicarea sa în noiembrie 2019, va fi lansată în 25 de ţări pe 1 septembrie şi va fi publicată în limba engleză în Statele Unite şi Marea Britanie de editura Europa Editions.

"La vita bugiardia degli adulti" prezintă evoluţia unei tinere, Giovanna, din copilărie şi până în adolescenţă, în anii 1990. "Giovanna îşi caută adevărata identitate într-un oraş împărţit, între două lumi înrudite care se tem şi se detestă reciproc: Napoli al înălţimilor, care îşi asumă o anumită mască a rafinamentului, şi Napoli al adâncimilor, un loc al exceselor şi al vulgarităţii", se afirmă în materialele promoţionale furnizate de Europa Editions.

"Ea pendulează între aceste două lumi, dezorientată de faptul că, indiferent dacă este vorba de culmi sau de adâncimi, niciuna dintre părţi nu pare să ofere răspunsuri sau căi de evadare", precizează acelaşi text de prezentare a noului volum.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Inclusă pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume în anul 2016 de revista Time, Elena Ferrante este considerată una dintre cele mai citite şi mai îndrăgite scriitoare din secolul al XXI-lea.

Netflix şi-a intensificat activităţile de producţie în Italia, unde a încheiat un parteneriat cu compania naţională cinematografică ANICA. Totodată, compania americană va avea în curând un sediu italian în oraşul Roma.

Fandango se numără printre companiile italiene, alături de Wildside, care s-au asociat în trecut cu posturile RAI şi HBO pentru a produce împreună serialul de televiziune "My Brilliant Friend", care se bazează pe cele patru romane din "seria napolitană" publicate de Elena Ferrante. Al doilea sezon al acestui serial a avut recent premiera în Statele Unite.

Netflix şi Fandango au colaborat în trecut la "Luna Nera", un serial inspirat din universul vrăjitoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.