Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Doctorul cel bun' va fi difuzat din octombrie la AXN

movienews.ro
axn

Serialul „Doctorul cel bun/ The Good Doctor”, cu Freddie Highmore în rol principal, va fi difuzat de postul AXN din 3 octombrie, potrivit news.ro.

Desemnată cel mai bun serial-dramă la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo 2019, producţia îl are în centru pe Freddie Highmore („Bates Motel”, „August Rush”, „The Golden Compass”, „The Spiderwick Chronicles”, „Charlie&The Chocolate Factory”) care interpretează rolul unui tânăr ce suferă de autism şi începe un stagiu la secţia de chirurgie a unui spital din California.

Începând din 3 octombrie, în fiecare joi de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări la AXN povestea doctorului Shaun Murphy. El abandonează viaţa liniştită dintr-un orăşel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure. Singur şi având dificultăţi în a lega relaţii, tânărul îl are de partea lui doar pe doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff).

Citește și: Spectacolul '11 Warriors' al trupei de teatru înființate de actorul Jackie Chan, la București

Pentru rolul Shaun Murphy, Freddie Highmore a fost nominalizat în 2018 la categoria „cel mai bun actor într-un serial-dramă” a Globurilor de Aur.

Serialul este produs de Sony Pictures Television şi ABC Studios, cu David Shore („House”) scriitor şi producător executiv. Actorul Daniel Dae Kim („Lost” şi „Hawaii Five-0”), David Kim şi Sebastian Lee sunt şi ei producători executivi.

Din distribuţie mai fac parte Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett, Hill Harper şi Tamlyn Tomita.

Serialul a fost lansat în 2017 şi a ajuns acum la al treilea sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.