Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul documentar 'Acuzat: vinovat sau nevinovat?' va fi difuzat în premieră de Crime+Investigation

wikipedia
Canal Crime plus

Serialul documentar „Acuzat: vinovat sau nevinovat?”, care prezintă poveştile reale a 7 oameni care ajung să fie acuzaţi de crimă şi trebuie să facă faţă unui proces pentru a-şi păstra libertatea, va fi difuzat de Crime+Investigation, în fiecare marţi, de la ora 22.00, potrivit news.ro.

Fiecare episod urmăreşte întregul fir al evenimentelor unei poveşti, de la momentul în care acuzatul îşi pregăteşte strategia de apărare, modul în care decurge procesul, şi până la momentul stabilirii şi aflării verdictului.

Citește și: India, decizie radicală de teama COVID-19: Faimosul Taj Mahal, închis pe termen nelimitat

Noua serie „Acuzat: vinovat sau nevinovat?” dezvăluie întâmplări, momente, reacţii şi experienţe reale cu care un suspect de crimă de confruntă de la momentul acuzării. Perspectiva acuzatului este completată de declaraţii ale familiei şi ale avocaţilor săi, într-o documentare emoţionantă, dar obiectivă a impactului pe care un astfel de eveniment îl are asupra vieţii unui om.

Publicul va descoperi, astfel, dezvăluiri şocante, evenimente tragice care nu au putut fi evitate sau au salvat alte vieţi, dar şi o incursiune în culisele unui proces şi toate eforturile emoţionale, mentale şi fizice care se fac de cei care îşi merită libertatea, deşi sunt acuzaţi de crimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.