Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Feud: Capote Vs. Lebedele', disponibil pe Disney+

www.techradar.com
Disney plus

„Feud: Capote Vs. Lebedele" de la Studiourile FX, a doua parte a premiatei antologii a lui Ryan Murphy, cu o distribuţie formată din Tom Hollander, Naomi Watts, Diane Lane, Chloë Sevigny, Calista Flockhart şi Demi Moore, este disponibilă acum pe Disney+.

Serialul "Feud: Capote Vs. Lebedele" oferă o mostră din viaţa de zi cu zi a elitei de altădată şi o perspectivă asupra regulilor adesea stricte din înalta societate. Producţia de opt episoade se bazează pe bestsellerul „Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era" de Laurence Leamer.

Celebrul scriitor Truman Capote (Tom Hollander) s-a înconjurat de mai multe femei bogate, sociabile şi pline de farmec care au definit o epocă apusă a înaltei societăţi a New York-ului. Din acest grup de femei distinse şi frumoase pe care le-a numit "lebede" faceau parte: Barbara "Babe" Paley (Naomi Watts), Slim Keith (Diane Lane), C.Z. Guest (Chloë Sevigny) şi Lee Radziwill (Calista Flockhart).

Captivat de mediul lor, Capote s-a strecurat în vieţile lor, devenindu-le prieten şi confident, pentru ca în cele din urmă să le trădeze scriind o ficţiune prea puţin voalată despre vieţile lor şi expunându-le astfel cele mai intime secrete.

Când un fragment din cartea "Answered Prayers" (Rugăciuni ascultate), pe care Capote o dorea o opera fundamentală, a fost publicat în Esquire, lebedele interpretează gestul lui ca o trădare, lucru care duce la alungarea definitivă a scriitorului din cercurile înaltei societăţi pe care le iubea atât de mult. Noua realitate îl aruncă pe acesta într-o spirală de autodistrugere din care nu şi-a mai revenit niciodată.

Serialul îi are în distribuţie şi pe Demi Moore în rolul lui Ann "Bang-Bang" Woodward, pe Molly Ringwald în rolul lui Joanne Carson, pe Treat Williams în rolul lui Bill Paley, pe Joe Mantello în rolul lui Jack Dunphy şi pe Russell Tovey în rolul lui John O'Shea.

După un scenariu de Jon Robin Baitz, "Feud: Capote Vs. Lebedele" a fost regizat de Gus Van Sant, Max Winkler şi Jennifer Lynch. Serialul îi are ca producători executivi pe Ryan Murphy, Alexis Martin Woodall, Baitz, Van Sant, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Naomi Watts, Eric Kovtun şi Scott Robertson. Este produs de 20th Television.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.