Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Succession' conduce în acest an în cursa pentru premiile Primetime Emmy cu 25 de nominalizări

popculture.id
premiile Primetime Emmy

"Succession", un serial dramatic despre lupta pentru putere între membrii unei familii influente din Statele Unite, care complotează şi se sfâşie între ei, conduce în acest an în cursa pentru premiile Primetime Emmy, supranumite "Oscarurile televiziunii americane", cu 25 de nominalizări în total, anunţate marţi, informează AFP.

Serialul "Succession" va concura mai ales cu serialul sud-coreean de succes "Squid Game" (Netflix), care scrie istorie, fiind prima producţie în altă limbă decât engleza aflată în cursă la categoria emblematică a Premiilor Emmy, dedicată celei mai bune serii dramatice.

Competiţia se anunţă una strânsă înaintea ceremoniei de premiere, de la 12 septembrie, cu nume mari precum "Stranger Things", "Ozark" şi "Better Call Saul", potrivit Agerpres.ro.

În ceea ce priveşte comediile, serialul "Ted Lasso" (Apple TV+), câştigător anul trecut, a primit cele mai multe nominalizări, 20. Serialul, care prezintă povestea unui antrenor de fotbal american ce ajunge la o echipă engleză de fotbal, va concura în special cu "The Marvelous Mrs. Maisel", "Barry" şi "Hacks".

La categoria dedicată miniseriilor, producţia "The White Lotus" (HBO), o satiră despre ipocrizia şi superficialitatea în rândul clienţilor bogaţi ai unui hotel de lux din Hawaii, se face remarcată cu 20 de nominalizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.