Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'Westworld' va avea un nou sezon potrivit HBO

hbo

Serialul de science-fiction 'Westworld', marea miză a HBO pentru a prelua ştafeta de la popularul 'Game of Thrones', va avea un nou sezon după ce postul a anunţat prelungirea sa alături de comediile 'Insecure' şi 'Divorce', relatează EFE, conform agerpres.ro. 

Într-un comunicat, responsabilul cu programele al HBO, Casey Bloys, s-a declarat "emoţionat" de a putea confirma continuarea acestor trei seriale, fiecare "cu voci originale şi distinctive". 

'Westworld', creat de Jonathan Nolan (fratele lui Christopher Nolan) şi Lisa Joy, alături de J.J. Abrams ca producător executiv, arată cum un grup de ingineri ciberneticieni au creat un parc de atracţii cu aspectul Vestului Sălbatic unde gazdele, androizi cu aspect uman, sunt obligate să satisfacă poftele celor care pătrund în această lume.

Cum a ajuns Mazăre să facă afaceri Schwartzenberg: Am înfrăţit Constanţa cu Havana

Pericol de explozie: O cisternă cu 13 tone de combustibil s-a răsturnat în urma unui accident


Acţiunea se petrece într-o societate futuristă unde oamenii plătesc pentru a se distra în acest parc în compania androizilor, până când roboţii încep să-şi dea seama că trăiesc într-o lume impusă şi încep să se răzvrătească. 

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, brazilianul Rodrigo Santoro şi Luke Hemsworth sunt protagoniştii serialului. 

Primul episod a avut 3,3 milioane de telespectatori, fiind considerat cea mai urmărită premieră a postului de la debutul seriei 'True Detective' în 2014. 

În ce priveşte, 'Divorce', cu Sarah Jessica Parker în rolul principal, este o comedie despre dificultăţile unui cuplu matur a cărui căsnicie se destramă, în timp ce 'Insecure' se axează asupra aventurilor unei tinere de culoare în societatea contemporană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.