Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serile Filmului Românesc, cu George Mihăiță

george mihaita

Ediția a VI-a a festivalului „Serile Filmului Românesc TIMPUL” îi este dedicată actorului George Mihăiță, în semn de recunoștință pentru toate rolurile de pe platourile filmelor românești. Între 6 și 10 mai, la Iași, filmele românești prin viață, alături de actori, regizori și personaje din lumea cinematografiei. Actorul George Mihăiță va fi însoțit de personaje alături de care-și va reaminti momentele frumoase ale carierei sale cinematografice.

Scenariu cu noutăți la ediția a VI-a a „Serilor Filmului Românesc TIMPUL”

Cu ocazia lansării oficiale a perioadei și a invitatului special, echipa festivalului lansează site-ul www.serilefilmului.ro, unde pot fi găsite detaliile, programul, precum și un istoric al „Serilor Filmului Românesc”. Doritorii de a fi voluntari în cadrul festivalului se mai pot înscrie până pe 10 aprilie a.c., intrând pe site și accesând știrea Fii voluntar la SFR TIMPUL.

Ediția a VI-a a festivalului are peste 20 de invitați de marcă din lumea filmului românesc, iar noutatea din 2015 constă în faptul că Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al proiectului.

O altă noutate a „Serilor Filmului Românesc TIMPUL” este prezența unui ambasador cultural al festivalului, în persoana actorului Adrian Păduraru.

Echipa festivalului poate fi consultată aici.

Pagina de facebook a festivalului aici.

„Serile Filmului Românesc TIMPUL” este un eveniment inițiat și organizat de Asociația Studenților Jurnaliști, în parteneriat cu Asociația Revistei TIMPUL.

Producătorul evenimentului: Adenium.

Un proiect susținut de Institutul Cultural Român (ICR).

Echipa SFR TIMPUL, despre festival:

  • „Ediția de anul acesta este o provocare pentru noi, organizatorii, deoarece festivalul crește de la an la an și încercăm să aducem lucruri noi. Actorul George Mihăiță a acceptat cu emoție invitația noastră și a fost încântat că ediția de anul acesta îi este dedicată. După cinci ediții, festivalul are un site unde se poate vedea cum a crescut acest eveniment, iar consultantul cinematografic este vocea filmelor românești, Irina Margareta Nistor. În cele cinci zile de festival, la Iași, vor veni peste 20 de regizori, actori și producători, iar publicul prezent la eveniment va avea parte de cele mai bune producții cinematografice din ultima perioadă.”- Andrei GIURGIA, Directorul festivalului „Serile Filmului Românesc TIMPUL”.
  • „Această nouă ediție a „Serilor Filmului Românesc TIMPUL” reprezintă, pentru publicația pe care o coordonez, o altă oportunitate de a prezenta cultura în acțiune, în contextul unui parteneriat care există, deja pentru al doilea an, între ASJ și revista noastră. În plus, aș spune că avem posibilitatea de a demonstra, împreună cu tinerii jurnaliști, că TIMPUL nu este doar o revistă de cultură, ci și un fenomen care produce și susține cultura, de această dată prin intermediul filmului românesc, al minunaților săi regizori și actori și al extraordinarului său public.”- Daniel Șandru, Directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.