Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali

orange

Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul, a anunțat Orange potrivit mediafax.

Într-o nouă postare pe Facebook compania informează că au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți.

„Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren”, a anunțat compania.

În cursul după-amiezii Orange a anunțat că parte dintre clienți întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifesta ca urmare a secționării multiple a rețelei de fibră optică.

Secționările rețelei de fibră optică au fost cauzate în Mehedinți și în Bistrița Năsăud de lucrări civile, iar cea din Brașov a fost urmarea unei alunecări de teren, a declarat ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu la România TV.

Ministrul a spus că anul trecut au avut loc 1.200 de astfel de incidente și a recomandat celor care consideră că au fost prejudiciați de întreruperi, cetățeni sau companii, să își studieze contractele și să ceară, dacă este cazul, despăgubiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.