Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile româneşti de publicitate vor fi promovate în Silicon Valley

securitate cibernetica

Companii româneşti din domeniul producţiei publicitare vor fi prezentate pe piaţa americană în cadrul unei misiuni economice care se va desfăşura în perioada 2-9 iunie în San Jose, SUA, a anunţat sâmbătă Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat potrivit news.ro.

Şapte firme de profil vor vizita, timp de o săptămână, companii precum Apple, Samsung, HP, EA (Electronic Arts), Cisco, Google, Facebook, nVIDIA, Netflix, Oracle, Tesla, Symantec sau Intel, arată ministerul.

"Antreprenorii români, prezenţi în misiune, vor avea întâlniri de afaceri şi match-making cu firme din media şi IT&C, pe cea mai mare platformă tehnologică şi de inovare de acest gen din Statele Unite", informează ministerul.

Misiunea este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC). Valoarea finanţării este de 182.053 lei cu TVA.

Firmele participante la misiunea economică din Statele Unite ale Americii sunt Appsmart Software Solutions, Fan Studio SRL-D, Webservice Consulting, Retina Film Production, Mfour Creative Hub, Mmmm Innovative Pixel, Marionette Studio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.