Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciile secrete ucrainene fac o estimare sumbră: 'Războiul poate dura până la iarnă. Armata rusă va dori să-i facă un cadou lui Putin'

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Vadim Skibitsky, un reprezentant al Departamentului de Informații al Apărării, susține că războiul Rusiei împotriva Ucrainei ar putea dura până în iarnă. În timpul unui interviu pentru Radio Libertatea Ucraina, el a menționat că Vladimir Putin nu vrea să renunțe la pozițiile sale și să renunțe la planuri.

"Putin nu-și abandonează planurile. Acest război va continua. Cât va dura faza activă, dacă va fi septembrie sau va fi octombrie sau va fi înainte de sfârșitul anului, depinde de rezistența noastră, depinde de starea forțelor noastre de apărare și de ajutorul pe care îl primim", a spus Skibitsky.

El a adăugat că astăzi există multe date diferite. "11 septembrie este singura zi de vot din Rusia. Posibilitatea organizării unui referendum sau a altor evenimente în teritoriile ocupate este legată de această dată. 7 octombrie este ziua de naștere a lui Putin, are 70 de ani și toată lumea va spune că armata va dori să-i facă un cadou. Până la sfârșitul anului, va fi frig iarna și spun că Ucraina va merge la procesul de negociere", a spus Skibitsky.

El susține că Putin intenționează să conducă Federația Rusă până la sfârșitul zilelor sale.

"Nu are încredere în nimeni, nu aude pe nimeni. El are propriile sale planuri cu privire la restaurarea imperiului rus, a spus acest lucru întregii lumi. Liderii străini au încercat să-l convingă, au existat încercări de a-l convinge, reprezentanți ai blocului economic al Federației Ruse, oligarhi, dar au eșuat. Războiul pe care vrea să-l ducă va fi lung. Este un om care nu vrea să renunțe la pozițiile sale", a declarat oficialul serviciilor de informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.