Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul Județean Anticorupție Cluj 'DESCINDE' peste personalul de la spitalul judeţean Cluj-Napoca - Ce îi învaţă specialiştii anticorupţie pe angajaţi

www.360medical.ro
Afis proiect anticoruptie

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și Direcția Generală Anticorupție, prin Serviciul Județean Anticorupție Cluj, au demarat un proiect în vederea conștientizării consecințelor implicării în faptele de corupție ale personalului medical, potrivit 360medical.ro.

Colaborarea celor două instituții se va materializa prin prezentări anticorupție pentru personalul spitalului, susținute de specialiști ai Serviciul Județean Anticorupție Cluj și prin furnizarea de materiale informative pacienților, referitoare la consecințele negative ale faptelor de corupție. Parteneriatul se derulează în perioada ianuarie 2020-octombrie 2020.

Citeşte şi: Jandarmeriţa bătută în 10 august 2018 a încercat să obţină 100.000 de euro pe seama materialelor mass-media - Instanţa i-a respins martorul

În mod concret, în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse, personalul medical și pacienții spitalului vor fi informați în legătură cu beneficiile unui sistem anti-mită și efectele pozitive pe termen mediu și lung în furnizarea serviciilor către pacienți.

„Ne dorim ca, atunci când pășesc în spitalul nostru, pacienții să fie pe deplin încredințați că actul medical de care urmează să beneficieze este profesionist, iar calitatea acestuia nu este condiţionată”, a declarat Petru Șușca, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Direcția Generală Anticorupție și Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca își propun, prin această colaborare, să dea un exemplu pozitiv, de bune practici, în domeniul medical.

Citeşte şi: Jandarmeriţa bătută pe 10 august 2018 în Piaţa Victoriei şi-a asumat o meserie cu astfel de riscuri, MOTIVUL pentru care a primit despăgubiri de 10.000 de euro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.