Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sesiunea de informare privind finanțările nerambursabile oferite de MRP a ajuns la Bruxelles

arhiva MRP
minister MRP

În această perioadă MRP realizează sesiuni de informare privind finanțările nerambursabile oferite de minister cât și prezentarea Ghidului Beneficiarului 2019, dedicate atât mediului asociativ din diaspora cât și din comunitățile istorice.

În acest context, secretarul de stat Lilla Debelka s-a deplasat ieri, 16 ianuarie a.c., la Bruxelles, în vederea prezentării membrilor mediului asociativ românesc, reprezentanților mass-media în limba română, clerului, cât și reprezentanților școlilor românești din teritoriu, etapele depunerii proiectelor precum și mijloacele prin care aceștia pot beneficia de finanțare nerambursabilă MRP, în baza Ghidului Beneficiarului 2019. În același timp, demnitarul a prezentat celor prezenți liniile principale de activitate ale MRP precum și proiectele inițiate în anul 2018.

Citește și: Accident cu ȘASE VICTIME - Microbuz al ANAF, lovit ÎN PLIN de o mașină

În perioada următoare, secretarul de stat va desfășura sesiuni de informare și în Germania, Olanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Grecia, Cipru, Austria, Franța, evenimentul de la Bruxelles fiind primul care deschide turneul sesiunii de informare în Europa.

Informații suplimentare:

MRP a pus în consultare publică Ghidul Beneficiarului 2019 și Documentul aferent acordării de finanțări nerambursabile 2019, marți 8 ianuarie 2019. Toți cei care doresc să își spună părerea despre conținutul documentelor o pot face până mâine, 18 ianuarie a.c., pe adresa de e-mail: cabinet.ministru@mprp.gov.ro, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.