Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seungri, fostul cântăreţ de K-pop din Coreea de Sud a fost condamnat la trei ani de închisoare într-un dosar de prostituţie

CNN
K-pop Seungri

Fostul cântăreţ de K-pop din Coreea de Sud cunoscut sub numele de Seungri a fost condamnat joi la trei ani de închisoare şi la o amendă de aproape un milion de dolari după ce o instanţă l-a găsit vinovat de mai multe infracţiuni, între care şi procurarea de prostituate pentru potenţiali investitori, a raportat presa locală, relatează Reuters.

Procesul lui Seungri, pe numele său real Lee Seung-hyun, face parte dintr-un scandal de amploare care implică o reţea de vedete pop, oameni de afaceri şi poliţişti bănuiţi de implicare în evaziune fiscală, luare de mită şi prostituţie în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din cartierul elegant Gangnam, din Seul, scrie Agerpres.ro.

Lee, 30 de ani, fost membru al grupului de succes BIGBANG, a fost chemat pentru serviciul militar obligatoriu la scurt timp după inculparea sa, procesul său fiind astfel transferat la un tribunal militar.

Instanţa l-a găsit pe vinovat pe Lee de nouă capete de acuzare, inclusiv deturnare de fonduri din cluburi de noapte, jocuri de noroc în străinătate şi procurarea de prostituate pentru investitorii străini din afacerea sa, informează agenţia Yonhap. Cetăţenilor sud-coreeni li se interzice prin lege să participe la jocuri de noroc în cazinouri chiar şi atunci când călătoresc în străinătate.

Scandalul, în care au fost implicate mai multe cluburi de noapte, a afectat şi alte vedete de K-pop, între care Jung Joon-young şi Choi Jong-hoon, care în 2019 au fost condamnaţi la şase şi, respectiv, cinci ani de închisoare după ce au fost acuzaţi că au violat în grup o femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.