Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sevil Shhaideh nu renunță la un proiect controversat

agerpres.ro
sevil shhaideh

Proiectul privind regionalizarea nu a fost abandonat, dar pentru implementarea lui este necesar ca mai întâi să se facă o revizuire a Constituţiei, a afirmat vineri, la Piteşti, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. 

"Planul pe care îl ştiţi legat de regionalizare nu s-a oprit, dar ca să poată fi pus în implementare, principala modificare care se impune este revizuirea Constituţiei. Deci legislaţia este pregătită pentru partea de regionalizare, pentru a putea dezbate mai departe legislaţia, trebuie să avem un proiect de revizuire a Constituţiei", a declarat Sevil Shhaideh într-o conferinţă de presă, informează Agerpres.

PSD, prima reacție după ce s-a stabilit data în care CCR va decide dacă Dragnea poate fi premier


Vicepremierul a adăugat că reorganizările care au avut loc în ultimii ani la nivelul structurilor teritoriale ale unor ministere şi agenţii guvernamentale nu au legătură cu proiectul de regionalizare.

Lovitura de grație pentru SCHWEIGHOFER. O organizație importantă se delimitează de firma austriacă


"Modul de organizare a aparatului central nu are legătură cu proiectul de regionalizare pe care îl cunoaşteţi din anul 2013. Era cu totul şi cu totul altă discuţie", a precizat Shhaideh. 

Ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a avut vineri, la Piteşti, o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor publice locale din judeţul Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.