Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sevil Shhaideh şi ministrul Mihaela Toader s-au întâlnit cu reprezentanţii Băncii Mondiale

inquamphotos.com / Octav Ganea
sevil shhaideh

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi Mihaela Toader, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, s-au întâlnit, joi, cu o delegaţie a Băncii Mondiale conduse de Elisabetta Capannelli, manager de ţară pentru România şi Ungaria. Potrivit unui comunicat al MDRAPFE, remis Agerpres, discuţiile au vizat o trecere în revistă a colaborării din ultimii ani şi perspectivele de dezvoltare a unor eventuale viitoare proiecte comune.

"Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a beneficiat de expertiza Băncii Mondiale în cadrul a trei acorduri de consultanţă, cu rol în fundamentarea strategică a unor domenii gestionate la nivelul ministerului. Colaborarea a fost valorificată în principal în 3 dintre strategiile definitivate de minister în ultimul an: Strategia de Dezvoltare Teritorială a României, Strategia integrată de dezvoltare durabilă a Deltei Dunării, Strategia Naţională a Locuirii", se spune în comunicat.

Alte rezultate ale colaborării cu Banca Mondială constau în elaborarea de criterii pentru prioritizarea investiţiilor şi a unor ghiduri de investiţii destinate administraţiei publice locale pentru drumuri judeţene, sisteme de apă şi apă uzată, drumuri locale şi infrastructură socială (educaţie, sănătate, cultură şi sport), se mai arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.