Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sexy-peremista ajunsă în AUR este implicată într-o rețea de prostituție: Procurorii cer ARESTAREA vedetei care se certa cu Corneliu Vadim Tudor

Facebook
Ancuța Cârcu

Viorica Ancuța Cârcu, supra-numită de presa de scandal și ”sexy-peremista” în urma scandalului cu Corneliu Vadim Tudor, cel care a dat-o afară din PRM, face parte dintr-o rețea de prostituție! Înscrisă în AUR și aflată în Spania, unde era implicată în proxenetism, Ancuța Cârcu așteaptă decizia judecătorilor, după ce procurorii români au cerut arestarea sa preventivă.

Totul a survenit ca urmare a interlopului Mihai Moldovan, zis ”Calu”, din Turda, acuzat de complicitate la proxenetism, șantaj , cămătărie și influențarea martorilor, iar procurorii au extins cercetările.

Citește și: După ce PNL s-a prăbușit în sondaje, Rareș Bogdan dezvăluie că electoratul liberal s-a mutat în zona AUR

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism: Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, el fiind acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, Sorin Alexoae, Robert Negoescu, locotenentul lui Săiceanu, și Viorica Ancuța Cârcu.

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu este mama unui copil.

Citește și: Alexandru Rafila îl ia la rost pe Vlad Voiculescu: ‘Am asistat la 50 de zile de ministeriat fără măsuri, doar cu o campanie de imagine personală’

"Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie", spunea, la vremea respectivă, Vadim.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.