Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1 ar putea începe pe 5 iulie, cu Marele Premiu al Austriei

formula 1

Sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1 ar putea începe pe 5 iulie, cu Marele Premiu al Austriei, anunță MEDIAFAX.

Anunţul a fost făcut de CEO-ul Formula 1, Chase Carey, imediat după ce a mai fost anulată o cursă din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Dintr-o modestă familie iugoslavă a ajuns prima doamnă a Americii: povestea de 50 de ani a Melaniei Trump

Grand Prix-ul Franţei, care era programat să înceapă pe 28 iunie, a fost suspendat. Toate evenimentele majore din Franţa sunt anulate până la jumătatea lunii iulie.

Chase Carey a dezăluit că "este încrezător că startul sezonului poate avea loc în această vară", dar cursele vor avea loc fără spectatori.

„În septembrie, octombrie şi noiembrie vom avea loc cursele din Eurasia, Asia şi Americas, şi vom încheia sezonul în decembrie în Golf, cu Bahrain, înaintea finalei din Abu Dhabi, ajungând astfel la 15-18 curse. Vom oferi publicităţii programul final cât de repede putem", a spus Chase Carey, CEO Formula 1, potrivit BBC.

Citește și: Jurnalul MORȚII - Fiul unui bărbat UCIS de coronavirus a notat, zi de zi, SIMPTOMELE ACESTUIA: Vă scriu să știți că nu e de glumit

Primele curse ale sezonului vor avea loc în Austria, prima pe 5 iulie, iar a doua, la Red Bull Ring, pe 12 iulie. Următoarele două curse vor fi în Anglia, pe 19 şi 26 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.