Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'SFÂRȘITUL LUMII' în Marea Britanie: Rafturi goale în magazine, cozi la benzinării și chiar raţionalizarea chimioterapiei

Agrigento
supermarket rafturi goale

Rafturi goale în supermarketuri şi chiar raţionalizarea chimioterapiei în anumite spitale. În Marea Britanie există o atmosferă de sfârşit de lume. Guvernul îndeamnă să se evite panica, dar între timp britanicii se pregătesc pentru ce e mai rău, susţin analiştii, anunță Mediafax.

Mulţi dintre şoferii din Marea Britanie au intrat în panică şi au început să formeze cozi imense în unele oraşe pe fondul unei crize a combustibilului care se prefigurează în viitorul apropiat.

Pe de altă parte, Guvernul încearcă să prevină o nouă situaţie de panică, în timp ce unele staţii de combustibil sunt forţate să închidă din cauza crizei distribuţiei. Englezii se gândesc să raţionalizeze benzina.

Miniştrii iau în calcul inclusiv intervenţia armatei pentru transportul de mărfuri, ca o soluţie temporară pentru problemele lanţului de aprovizionare ce afectează economia.

Deşi guvernul insistă asupra faptului că Marea Britanie nu trece printr-o lipsă de combustibil, lipsa şoferilor duce la noi probleme, scrie Metro.

Gordon Balmer, director executiv la Petrol Retailers Association, i-a îndemnat pe proprietarii de maşini să nu rămână „pe roşu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.