Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârşit de săptămână cu două persoane care au murit înecate şi o a treia, într-un accident rutier

accident butimanu
"Misiuni în mediul acvatic: Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost scos din mare de cetăţeni. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD din cadrul ISU Constanţa şi a fost transportat la spital. Un alt bărbat în vârstă de 83 de ani, de naţionalitate franceză, a fost scos din mare de turiştii care se aflau la plajă, în staţiunea Olimp. Colegii noştri au efectuat manevre de resuscitare, însă acesta nu a răspuns favorabil. Scafandrii ISU Constanţa au acţionat timp aproximativ o oră pentru căutarea unui bărbat în vârstă de 39 ani, dispărut în Dunăre, în dreptul localităţii Dunăreni. Medicii SAJ au efectuat protocolul de resuscitare însă, din păcate, răspunsul nu a fost favorabil, bărbatul fiind declarat decedat", se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU, cu privire la misiunile desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute.

În aceeaşi perioadă, pompierii militari constănţeni au fost solicitaţi să intervină în cazul a 11 accidente rutiere, soldate cu 11 victime, dintre care una a murit.

ISU "Dobrogea" a mai intervenit pentru stingerea a 26 incendii, din care 23 de vegetaţie uscată, mirişte şi gunoi menajer, fiind afectate de flăcări peste 150 de hectare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.