Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 87 de ani, care a decedat în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa, din județul Vaslui

ziarmm.ro
cabana incendiu

O femeie în vârstă de 87 de ani a decedat, luni, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa din comuna Todireşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La locul producerii incendiului au intervenit o autospecială de stingere cu apă de la Garda II Negreşti şi o ambulanţă SMURD tip B2, iar în sprijinul pompierilor negreşteni a fost trimisă o autospecială multifuncţională a Detaşamentului Vaslui.

"La numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, s-a anunţat izbucnirea unui incendiu într-o locuinţă din localitatea Todireşti, comuna Todireşti. În apelul telefonic s-a făcut precizarea că este foarte posibil ca în locuinţa cuprinsă de flăcări să fie surprinsă o persoană. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă în interiorul unei camere şi exista pericolul de propagare în toată locuinţa. După câteva minute, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În camera care fusese cuprinsă de flăcări a fost găsit trupul fără viaţă al unei femei în vârstă de 87 ani, imobilizată la pat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.