Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru, sfat pentru Băsescu: Să nu se încăpăţâneze s-o dea în bară la nesfârşit

Traian Băsescu are meritul că a reuşit să ţină PSD-ul departe de Putere multă vreme, el fiind "un mare luptător", care trebuie însă "să înţeleagă din greşelile sale", spune deputatul Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, care-i recomandă lui Traian Băsescu "să mai împrospăteze puţin anturajul".

"Foarte important este că a ţinut PSD-ul departe de Putere. N-a reuşit chiar zece ani să ţină PSD-ul departe de Putere, dar e mare lucru, pentru că partidele româneşti sunt foarte nocive, dar ăsta-i mai nociv decât celelalte şi sistemul PSD care exista în 2004 era absolut sufocant pentru ţara noastră", a declarat, la RFI, Theodor Paleologu, întrebat fiind ce moştenire lasă Traian Băsescu.

În opinia deputatului, "un merit enorm este în demararea curăţeniei pe care o vedem acum. A luat timp, dar e foarte clar că sistemul acesta de curăţare a clasei politice nu mai poate fi oprit. Un alt aspect fără îndoială foarte important este ancorarea foarte clară la Vest".

Pentru Theodor Paleologu, Traian Băsescu "e un mare luptător şi cred că poate juca un rol important (...). Îmi doresc chiar să fie o voce audibilă, distinctă, care să spună adevăruri importante, pentru că el în fond în asta a excelat, în a spune nişte adevăruri (...). Este un luptător, este un om neînfricat, aş spune şi un om care spune adevărul. Deci din punctul ăsta de vedere, m-aş bucura să fie cât se poate de activ, dar să înţeleagă din greşelile pe care le-a făcut. Dacă Traian Băsescu nu înţelege că anumite greşeli au fost săvârşite şi nu trebuie persistat în ele... Dânsul a spus că a dat-o în bară cu anumite persoane, l-aţi auzit sâmbătă. Păi dacă a dat-o în bară cu anumite persoane, n-are rost să se încăpăţâneze s-o dea în bară la nesfârşit cu aceleaşi persoane, trebuie să mai împrospăteze puţin anturajul".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.