Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfatul Prefectului Capitalei: Dacă este ora 20:00 și nu mai am pâine aștept până mâine dimineață când se deschid magazinele

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Alin Stoica

Prefectul PLUS al Capitalei, Alin Stoica, recunoaște că ultimele măsuri pentru limitarea infecțiilor cu COVID-19 sunt discutabile și că probabil unele ar trebui regândite... dar le dă și sfaturi prețioase bucureștenilor care vin târziu de la lucru și încearcă să își facă aprovizionarea: ”Dacă este ora 20:00 și nu mai am pâine aștept până mâine dimineață când se deschid magazinele.”

"Închiderea magazinelor mai devreme și limitarea deplasărilor în afară locuinței, ambele măsuri au că scop limitarea contactelor în grupuri mari, aglomerari și contactele frecvente între oameni", a spus într-o intervenție video in direct Alin Stoica, prefectul Capitalei.

"Evident că dacă aceste măsuri duc la aglomerări suplimentare atunci ele trebuie regândite sau însoțite de alte măsuri." a precizat Alin Stoica.

"De exemplu, pentru marile magazine, unde prevedeam că e posibil să se întâmple astfel de aglomerări, am luat și măsură complementară de a asigura cei șapte metri pătrați pentru fiecare client. Și vom vedea în zilele următoare cum a mers, cum a fost aplicată, dacă a avut efectele scontate, dacă trebuie însoțită de alte măsuri.

Dacă este ora 20:00 și nu mai am pâine aștept până mâine dimineață când se deschid magazinele."

Amintim că secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovanm a avut un sfat în aceeași linie cu prefectul. Ea a spus că rămânii ar trebui să își schimbe obiceiurile și să meargă o singură dată pe zi la magazin pentru aprovizionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.