Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturi pentru pierderea în greutate care funcționează cu adevărat. Află care este cea mai potrivită dietă!

NUPO
dieta NUPO

Există o mulțime de sfaturi greșite legate de scăderea în greutate pe care ar trebui să le evitați, dar în același timp există și o mulțime de sugestii legitime, susținute de cercetări și aprobate de experți care au ca scop scăderea în greutate.

Potrivit cercetărilor, participarea la un grup de sprijin online poate ajuta la creșterea motivației. De asemenea, mai multe studii sugerează că un sprijin social puternic în efortul de scădere în greutate poate fi de ajutor, fie că vorbim de familie și prieteni, un antrenor sau o aplicație.

Atunci când vine vorba despre pierderea în greutate, partea psihică este extrem de importantă. Obișnuințele noastre alimentare sunt uneori legate de emoțiile noastre, indiferent dacă ne dăm seama sau nu. Când suntem stresați, ne putem alimenta in exces pentru a face față stresului.  Lipsa rezultatelor rapide determină ca majoritatea persoanelor care încep o dietă, să renunțe pe parcurs.

Un factor important este stabilirea principalului motiv pentru vrem să slăbim. Pierderea în greutate poate fi un proces provocator, dar cu abordarea corectă și identificarea unei diete potrivite, rezultatele pot fi durabile și benefice pentru sănătate.

Iată câteva sfaturi aprobate de experți și susținute de știință care vă pot ajuta să obțineți și să mențineți o greutate sănătoasă.

1. Planificare și disciplină

Stabiliți-vă obiective realiste și creați-vă un plan de pierdere în greutate. Disciplina și consecvența sunt cheia succesului.  Puteți ține un jurnal alimentar zilnic, în care puteți adăuga și lucrurile pentru care sunteti recunoscători, cum evoluează procesul dietei, ce rezultate v-ați propus și pentru ce perioada de timp. Notați zilnic ce mâncați pentru a monitoriza progresul. Acest lucru poate fi o sursă de motivație și vă poate ajuta să identificați eventualele derapaje alimentare nesănătoase.

2. Dieta de slăbit Nupo – dieta perfectă cu rezultate pe termen lung

Dieta de slăbit Nupo este alternativa sigură, eficientă, nutritivă și delicioasă la dietele clasice. Înlocuiți mesele zilnice cu produse Nupo pentru a controla aportul caloric și pentru a obține nutrienții esențiali. Formula special concepută să îi ajute pe cei care vor să piardă în greutate, oferă în același timp toată nutriția de care are nevoie organismul. Produsele Nupo conțin peste 34 de nutrienți (proteine, nutrienți, vitamine și minerale) esențiali organismului, cu rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute. Este o dietă de slăbit cu efecte pe termen lung. Inițial mai multe kilograme, care se mențin în timp pe o durată mult mai lungă decât la orice altă dietă, inclusiv la dietele hipocalorice. Acest lucru aduce un beneficiu psihologic considerabil.

Dieta de slăbit Nupo asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii. Mesele pot fi luate oriunde, nu ocupă loc, pot fi transportate în geanta zilnică și se prepară super rapid. Dieta Nupo este extrem de versatilă, singura regulă recomandată fiind înlocuirea alimentației zilnice cu cele 6 mese Nupo.

content-image

Nupo nu este doar o dietă, este un stil de viață, care vă ajută și după dietă, cu produse de menținere (One Meal) și de prevenție( Slim Boost) pentru a combate excesele și a putea face față poftelor.

3. Exerciții fizice regulate

Adoptați o rutină de exerciții care să includă atât activități cardio, cât și antrenamente de forță. Exercițiile regulate stimulează arderea caloriilor și îmbunătățesc sănătatea generală. Asigurați-vă că ridicați greutăți de două sau trei ori pe săptămână. Folosirea greutăților moderate ( 1,2 kg) și efectuarea unor exerciții cu seturi de 10 până la 15 repetări, ajută la creșterea masei musculare. Atunci când avem mai multă masă musculară, alimentele pe care le consumăm sunt mai probabil să fie folosite ca și combustibil, decât să fie depozitate sub formă de grăsime. Cercetările arată, de asemenea, că antrenamentele de rezistență sunt un plan de slăbire mai eficient.

4. Hidratare corespunzătoare

Băuturile zaharoase pot adăuga calorii în plus. Optați pentru apă și asigurați-vă că beți suficient în timpul zilei. Specialiștii recomandă să bem două pahare de apă înainte de masă pentru a mânca mai puțin în timpul mesei.

5. Odihniți-vă suficient

Lipsa somnului poate afecta negativ procesele metabolice. Asigurați-vă că dormiți între 7-9 ore pe noapte. Lipsa somnului ajută la creșterea hormonului foamei, grelina, și la scăderea hormonului satisfacției, leptina, care poate contribui la creșterea în greutate. De asemenea, știm că modul în care gândim și ne procesăm emoțiile este afectat de somnul inadecvat, așa că este ușor să conectăm acest lucru cu o capacitate afectată de a face alegeri rezonabile în multe domenii ale vieții, inclusiv legate de mâncare. Când ne odihnim bine, corpul nostru funcționează mai bine. De asemenea, hormonii vor fi mai bine echilibrați, deoarece corpul a avut timpul necesar pentru a se reface.

6. Gestionarea stresului

Stresul poate influența comportamentul alimentar. Practicați tehnici de gestionare a stresului, cum ar fi meditația sau yoga.

7. Priviți dincolo de cifra de pe cântar

Deși cântarul este util, nu este singurul lucru care contează. Pentru a vă ajuta să evaluați progresul care s-ar putea să nu se reflecte tot timpul în cifra de pe cântar, faceți fotografii și măsurători regulate. Acest lucru vă va arăta toate schimbările pozitive pe care le faceți în schimbarea stilului de viață.

Combinația dintre adoptarea unui stil de viață sănătos, respectarea principiilor unei diete echilibrate și sprijinul Dietei Nupo poate facilita procesul de pierdere în greutate. Alegeți variantele potrivite și adaptați-le în funcție de nevoile individuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.