Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturi pentru politicieni culese din invataturile lui Iisus

Puterea corupe - este co teorie acceptata de din ce in ce mai multi si pe care numeroase studi au confirmat-o. In acest context fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu are cateva sfaturi pentru politicienii care sunt la putere, care conduc.

El a explicat că oamenii politici în primul rând trebuie să îşi amintească din vorbele lui Iisus, care spunea cât de important este pentru un om cu putere să îi slujească pe ceilalţi.

Chestiunea ieftină este aceea de a spune că "am mai minţit", "m-am mai uitat după fete", dar nu. Păcatele sunt exact unde e şi puterea de cele mai multe ori. Sigur, la politicieni păcatele ţin de felul în care îţi exerciţi puterea. Sunt două lucruri esenţiale care te definesc ca discipol al lui Iisus. "Nu e lucru mai mare pe lume decât ca cineva să îşi dea viaţa pentru prietenii lui". "Cine vrea să fie mai mare trebuie să îi slujească pe toţi ceilalţi". Îţi arăţi puterea slujindu-i pe alţii. Trebuie să te porţi ca şi cum ai fi cel mai modest şi mai puţin important membru al organizaţiei pe care, în mod formal, o conduci", a explicat Daniel Barbu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.