Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shakira ajunge în sala de judecată. Cântăreața columbiană este acuzată că a fraudat fiscul spaniol cu 14,5 milioane de euro

bilboard.com
Shakira

Shakira respige acordul prin care ar fi putut să evite judecata pentru fraudarea fiscului și merge în fața instanței.

Cântăreața columbiană a respins acordul oferit de Procuratura din Barcelona pentru a evita să fie judecată pentru fraudarea fiscului cu 14,5 milioane de euro și a decis să meargă în fața instanței pentru fraudă fiscală, deoarece este "pe deplin încrezătoare" în nevinovăția sa, anunță EFE, scrie Mediafax.

Potrivit agenției de comunicare a artistei, echipa ei de avocați a purtat discuții cu Parchetul din Barcelona pentru a ajunge la un acord care să reducă pedeapsa la care ar putea fi condamnată pentru patru infracțiuni împotriva fiscului, însă miercuri a decis să respingă ultima ofertă a procuraturii.

Conform EFE, Shakira va fi judecată pentru că ar fi fraudat fiscul spaniol cu 14,5 milioane de euro, simulând că nu locuieşte în Spania şi disimulându-şi veniturile într-o reţea complexă.

Shakira a plătit deja 14,5 milioane de euro pe care fiscul îi pretindea, plus alte 3 milioane ca dobândă, pentru o presupusă fraudă comisă între anii 2012 şi 2014, dar tot trebuie să se prezinte la proces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.