Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shane Long (Southampton), testat pozitiv, nu va juca împotriva lui West Ham United

pariuri sportive fotbal

Echipa Southampton nu va putea conta pe atacantul Shane Long pentru meciul de acasă, de sâmbătă, din Premier League, cu West Ham United, după ce acesta a dat rezultate pozitive la Covid-19, a anunţat antrenorul Ralph Hasenhuettl, sc rie Reuters.

Hasenhuettl a declarat joi că pauzele internaţionale sunt ''complicate'' cu jucătorii călătorind pe distanţe lungi la echipele lor naţionale apoi făcând drumul înapoi.

''Avem câţiva jucători care au călătorit pe distanţe lungi. Totuşi, îi vom avea în lot pentru meciul de sâmbătă, cu excepţia lui Shane Long. El este izolat în continuare la hotel din cauza faptului că a ieşit pozitiv la coronavirus'', a menţionat tehnicianul austriac, informează Agerpres.

Long a ieşit pozitiv la Covid-19 înainte de meciul Irlandei, naţionala sa, contra Portugaliei, din preliminariile CM 2022, de săptămâna trecută, meci câştigat de lusitani cu 2-1.

După 3 etape din Premier League, Southampton este pe locul 13, iar West Ham United, adversara sa din etapa a 4-a a campionatului, este pe 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.