Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shaqiri, declarația virală de la EURO: Sper că Puma nu face și prezervative

b1.ro
shaqiri elvetia

Franța și Elveția au terminat, luni, la egalitate, 0-0, într-un meci din grupa A de la Euro2016.

Meciul a fost unul spectaculos, dar a avut și faze comice. Elvețienii au avut mari probleme cu tricourile de joc și au fost nevoiți să le schimbe de șapte ori.

După meci, vedeta Elveției, Xherdan Shaqiri, s-a amuzat pe seama problemelor avute de elvețieni și a oferit declarația serii.

"Sper ca Puma să nu facă și prezervative", a spus Shaqiri, amuzat, la finalul partidei, potrivit GSP.

Băncile atacă agresiv Darea în plată la Curtea Constituțională

În replică, producătorul de echipament sportiv Puma a emis un comunicat de presă în care a anunţat de ce s-au rupt atât de uşor tricourile. 

"Compania sportivă PUMA a demarat imediat o investigaţie pentru a descoperi de ce tricourile echpei naţionale a Elveţiei s-au rupt când după ce adversarii au tras de ele, în timpul meciului "Franţa - Elveţia", de la Euro 2016.

Principala preocupare a PUMA este întotdeauna să asigure standarde superioare ale calităţii şi, pe lângă Elveţia, PUMA sponsorizează alte patru naţionale de la Euro 2016 (Austria, Cehia, Italia şi Slovacia. Toate aceste echipe poartă tricouri ce utilizează aceeaşi tehnologie. Toate federaţiile au confirmat că nu au avut niciodată probleme similare şi s-au declarat foarte mulţumite de funcţionalitatea şi designul tricourilor.

Analizând tricourile purtate de Elveţia la meciul de duminică am descoperit că un lot de material a fost afectat în timpul procesării, iar asta a dus la slăbirea materialului din produsul finit. Acest lucru se poate întâmpla, dacă combinaţia căldură - presiune - timp nu e atent controlată în timpul procesului de producţie. [...] Materialul cu probleme a fost folosit doar într-un număr limitat de tricouri "de acasă" ale Elveţiei.

PUMA a verificat stocurile tuturor tricourilor ale tuturor echipelor sponsorizate de PUMA şi aigură că un asemenea incident nefericit nu se va mai întâmpla încă o dată. Tricourile echipelor naţionale prezente la Euro sunt manufacturate în Turcia", se arată în comunicatul Puma, încheiat cu scuze adresate Federaţiei Elveţiene de Fotbal şi jucătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.