Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sheffield Wednesday, penalizată cu 12 puncte în sezonul 2020/2021

Echipa Sheffield Wednesday din liga a doua engleză a fost penalizată cu 12 puncte de o instanţă independentă, pentru nereguli financiare, sancţiune care se aplică în sezonul 2020/2021, informează BBC, potrivit news.ro.

Încălcarea regulilor federaţiei engleze s-a făcut în momentul în care clubul din liga a doua a inclus în exerciţiul financiar 2017/2018 suma încasată din vânzarea Stadionului Hillsborough, deşi arena a fost cedată în 2019.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Stadionul a fost vândut proprietarului clubului, omul de afaceri thailandez Dejphon Chansiri, operaţiune efectuată în iunie 2019. Chansiri a cumpărat stadionul pentru 60 de milioane de lire sterline (69 de milioane de euro la acea vreme), cu scopul a salva clubul aflat într-o gravă criză financiară.

Sheffield Wednesday a terminat sezonul 2019/2020, pe locul 16 din 24 de echipe. Dacă sancţiunea s-ar fi aplicat în această ediţie a Championship, echipa ar fi retrogradat în liga a treia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.