Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shiba Inu devine a douăsprezecea cea mai valoroasă criptomonedă din lume, creștere de 367% în 7 zile

The economic times
Shiba Inu

Shiba Inu, o criptomonedă lansată anul trecut, continuă să înregistreze creşteri datorită unui tweet publicat de CEO-ul Tesla Elon Musk, transmite Bloomberg preluat de mediafax.

Moneda virtuală SHIB a crescut cu 70% în ultimele 24 de ore şi a devenit al doisprezecelea cel mai valoros activ digital din lume, potrivit datelor agregate de CoinGecko.

Evoluţiile vin la câteva zile după ce Elon Musk a postat pe Twitter o fotografie a câinelui său, Floki. SHIB, care reprezintă un meme al rasei de câini japonezi de vânătoare Shiba In, este pe plus cu 367% în ultimele şapte zile, performanţele fiind alimentate de postarea miliardarului.

Totodată, rezultatele vin într-o perioadă favorabilă pieţei crypto. Bitcoin a crescut cu 30% de-a lungul ultimei săptămâni şi se tranzacţionează la peste 54.000 de dolari.

De asemenea, Ethereum ajunge în prezent la 3.520 de dolari, plus 1,2%. Lumen (XLM), o criptomonedă dezvoltată de ONG-ul Stellar Development Foundation, s-a apreciat cu aproximativ 11% în ultimele 24 de ore.

Shiba Inu a fost fondată anul trecut de o persoană anonimă care se autointitulează Ryoshi, iar website-ul monedei face referire la „un activ descentralizat de tip meme care a evoluat într-un ecosistem vibrant”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.