Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show în Parlament! Kelemen Hunor îi dă replica lui Dan Barna: 'Nici noi nu spunem ca ați fi un partid de securiști'

Kelemen hunor 2

Președintele UDMR Kelemen Hunor a declarat joi, ca răspuns pentru liderul USR Dan Barna, care a spus că UDMR este parte a problemei în care a ajuns România în 29 de ani, că nu ar trebui folosite etichete, deoarece UDMR nu spune că USR e partid de securiști.

"Faptul că unul dintre liderii opoziției nici acum nu a înțeles acest lucru, este regretabil. El se folosește de această ocazie ca să se alăture corului penibil din care făcea parte și Vadim, unde exista și un cântec simplu: UDMR și ungurii sunt de vină. Ei sunt problema de 29 de ani. Am auzit acest lucru încă din primele zile după revoluție, stimate coleg. Știm că din cauza noastră nu avem autostrăzi, știm că din cauza noastră nu avem nici astăzi bunăstarea dorită, se cunoaște de 29 de ani că, din cauza noastră, educația și cercetarea au rămas în secolul 20, iar oamenii fug din țară. Și, probabil că tot din cauza noastră, am intrat cu întârziere în Alianța Nord-Atlantică și în Uniunea Europeană", a spus ironic Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

Șefa Corpului de Control al Ministerului Justiției s-a răzgândit: Oana Hăineală nu mai pleacă de la minister

Liderul UDMR a atras atenția asupra etichetelor puse pe USR de "partid de securiști".

"Dacă nu am fi fost noi, România ar fi fost paradisul absolut, o țară traversată în lung și în lat de autostrăzi, cu căi ferate și trenuri de mare viteză de la Constanța până la Oradea, cu o creștere economică formidabilă, cu o cercetare care țintește secolul 22 și am fi intrat în marea familie europeană și nord-atlantică chiar în primul an după revoluție. Colegul nostru pune etichete de diferite tipuri și cu asta crede că a rezolvat propria neputință politică. Am o rugăminte modestă: haideți să nu ne mai etichetăm unii pe alții. Nici noi nu spunem despre partidul condus de d-voastră ceea ce spune legenda urbană: nu spunem ca ați fi un partid de securiști, nu spunem că sunteți soldații băieților cu ochii albaștrii", a mai spus liderul UDMR.

Liderul USR Dan Barna a declarat miercuri că dacă UDMR nu va vota joi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, acest lucru va confirma că UDMR este şi a fost o parte a problemei în care a ajuns România în 29 de ani de PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.