Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SHOW Un senator PSD a mers cu SAPA în Parlament: NU am fost verificat! Sunt de încredere

Romania TV, captura ecran
calin maties senator psd

A fost show în Parlament. Un senator PSD a mers la tribună cu o sapă. Acesta s-a enervat după ce președintele Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să joace golf, în plină criză politică. Întrebat cum a fost posibil să intre cu o sapă în Parlament, Mătieș a recunoscut că nu a fost verficat, pe motiv că, fiind senator, e de încredere.

„Vreau să-i spun şi domnului preşedinte şi domnului Cîţu că poziţia e cam aceeaşi. Se face cam ca la sapă şi la golf. Trebuia să ne invite preşedintele nu la golf. Această crosă este cum ne-au adus greşit la sapă de lemn.

Citește și: Ludovic Orban îl ironizează din nou pe Iohannis: 'Golful presupune să ai un venit mare și să ai timp' - VIDEO

Domnul Iohannis şi domnul Cîţu, la situaţia la care ne-au adus, nu cred că vom primi crose, vom primi sape să ne revenim. Ţara merge tot mai prost. Pe mine m-a uimit declaraţia domnului preşedinte Iohannis şi localitatea Pianu, unde a fost la golf, este din judeţul Alba.

M-a uimit când nu a avut nicio reacţie la criza economică şi politic. La tot ceea ce se întâmplă în ţară, nu are nicio reacţie. Toate bune şi frumoase. Spune că jucăm golf. Sunt de acord că trebuie făcut şi sport, dar prima dată trebuie să vedem necesităţile ţării. Trebuie să vedem că vine iarna şi oamenii nu o să aibă de unde să plătească facturile.

Produsele s-au scumpit deja cu 20%. Avem o problemă politică, o problemă economică. Ţara este în haos şi noi încercăm să creem o diversiune prin care să spunem „dragii mei, toate sunt bune şi frumoase. Suntem aristocraţi. Haideţi să jucăm golf””, a spus senatorul PSD, Călin Matieş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.