Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show-uri de video mapping şi un concert al trupei Subcarpaţi vor fi prezentate în cadrul celei de-a VII-a ediţii a iMapp Bucharest

facebook.com
subcarpati

Show-uri de video mapping şi un concert al trupei Subcarpaţi vor fi prezentate în cadrul celei de-a VII-a ediţii a iMapp Bucharest, care va avea loc pe 18 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Evenimentul, câştigător al categoriei "Av In Action" la Premiile AV AWARDS 2020 de la Londra, celebrează modul în care oamenii îşi reiau treptat viaţa. Tema concursului - "The Show Must Go On".

Lucrările artistice ale echipelor participante vor fi redate pe cea mai mare suprafaţă de proiecţie din lume - faţada Palatului Parlamentului - de 23.000 mp.

În Capitală, se vor reuni cei mai buni artişti de video mapping, câştigători ai evenimentelor partenere din SUA, Germania, Ucraina, Japonia şi Ungaria, cărora li se va alătura laureatul Premiului Juriului din cadrul ediţiei iMapp Bucharest 2019.

În deschiderea evenimentului, va concerta trupa Subcarpaţi, cea mai mare grupare muzicală independentă din România, care s-a născut în anul 2010, la iniţitiva lui Bean MC, fiind compusă dintr-un grup de prieteni mânaţi de pasiunea pentru muzică şi folclor.



Intrarea la iMapp Bucharest - Winners League este liberă, iar accesul se va face începând cu ora 17,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.