Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Showtime renunţă la serviciile jurnalistului şi analistului Mark Halperin, acuzat de hărţuire sexuală

romaniatv.net
hartuire sexuala

Showtime a anunţat sâmbătă că jurnalistul şi analistul politic Mark Halperin nu va mai face parte din echipa „The Circus”, dacă emisiunea va avea un alt sezon, potrivit The Hollywood Reporter, scrie news.ro.

Mark Halperin era coprezentator al programului TV, care a avut până acum două sezoane. Recent, împotriva lui Halperin au fost formulate mai multe acuzaţii privind hărţuirea sexuală, pentru care el şi-a cerut scuze.

NBC News, unde Halperin era invitat permanent al emisiunii „Morning Joe”, a anunţat că renunţă la serviciile analistului, care a lucrat în trecut pentru ABC News şi MSNBC. „Găsim că poveştile şi acuzaţiile sunt foarte îngrijorătoare. Mark Halperin părăseşte postul de colaborator până ce vor fi rezolvate întrebările privind comportamentul său din trecut”, a transmis reţeaua de televiziune.

În aceeaşi zi, HBO a anunţat că va renunţa la miniseria pe care plănuia să o realizeze pornind de la cartea despre alegerile prezidenţiale din 2016 pe care Halperin o scrie împreună cu jurnalistul John Heilemann.

Acuzaţiile care au fost aduse jurnalistului fac referire la perioada în care acesta lucra la ABC News.

Mark Halperin a fost angajat la ABC News în anii 1980, iar în 1997 a fost numit director al departamentului Politic şi s-a remarcat cu programul matinal „The Note”. El a părăsit ABC News în 2007 pentru revista Time şi s-a alăturat echipei Bloomberg în 2014, pentru un salariu de 1 milion de dolari. La Bloomberg a realizat emisiunea „With All Due Respect”, împreună cu jurnalistul John Heilemann, emisiune care era difuzată simultan pe MSNBC.

Cu Heilemann a scris şi publicat „Game Change”, în 2010, şi „Double Down: Game Change 2012”. Cei doi lucrează în prezent la o a treia carte, despre alegerile din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.