Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureşan, deranjat de afirmațiile lui Tudose : Nu am ajuns încă la nivelul la care să comentez glumele lui

epochtimes-romania
siegfried muresan

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan nu a dorit să comenteze afirmaţiile europarlamentarului PSD Mihai Tudose potrivit cărora actuala conducere a Comisiei Europene este cea mai slabă. ”Cred că preşedinta Comisiei Europene se descurcă să conducă Comisia Europeană şi fără sprijinul domnului Tudose”, a subliniat el.

”Nu am ajuns încă la nivelul la care să comentez glumele domnului Tudose, dar sincer, acum, cred că preşedinta Comisiei Europene se descurcă să conducă Comisia Europeană şi fără sprijinul domnului Tudose şi cred că va putea conduce Uniunea Europeană şi în următorii 5 ani, chiar dacă domnul Tudose nu e încă convins.

Întrebarea dumneavoastră mi se pare interesantă, dacă sunt de acord cu afirmaţia domnului Tudose şi mi se pare mai interesant de spus preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu: sunteţi de acord cu ceea ce spune candidatul dumneavoastră, dacă această comisie e cea mai slabă”, a spus Siegfried Mureşan într-un interviu la prima tv.

„O comisie bună, o preşedintă bună, un mandat pozitiv”

Potrivit lui Siegfried Mureşan, actuala conducere a CE este una dintre cele mai bune din istoria Uniunii Europene.

”Eu vă spun că a fost una dintre cele mai bune comisii din istoria Uniunii Europene. Am avut pandemia generată de coronavirus la începutul mandatului, în anul 2020, Uniunea Europeană a reacţionat, a creat cel mai mare pachet de ajutor economic creat vreodată, peste 700 de miliarde de euro, din care România primeşte aproape 30 de miliarde de euro pentru PNRR. 9,5 miliarde deja am reuşit să absorbim, au venit în ţară.

După aceea, de la începutul invaziei ilegale şi ilegitime a forţelor armate ruse în Ucraina, preşedinta Comisiei Europene a reuşit să ţină Uniunea Europeană unită, să ajute Ucraina. Cred că a fost o comisie bună, o preşedintă bună, un mandat pozitiv, cred că merită să continue”, a declarat Mureşan.

Mihai Tudose, critici la adresa conducerii Comisiei Europene

Eurodeputatul Mihai Tudose, şeful de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare, a criticat actuala Comisiei Europeană condusă de Ursula von der Leyen.

”Eu îmi menţin opinia: cred că a fost cea mai slabă Comisie de până acum”, a spus Tudose.

Eurodeputatul PSD a dat exemplul comisarului pentru gestionarea crizelor, Janez Lenarčič, care invoca generatoarele pentru situaţii de criză energetică.

”Nu poţi să ţii o ţară pe generatoare. Nu ţii un sat pe generatoare, dar el era pregătit, avea două generatoare mici în curte. Şi ăla e comisar”, a acuzat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.