Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Siegfried Mureșan, despre confiscarea sediilor Intact: Toți trebuie să se supună deciziilor justiției

siegfried

Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PMP, Siegfried Mureșan, a declarat cu privire la confiscarea sediilor Intact că toți trebuie să se supună în fața legii.

„Părerea mea despre acest caz este că, într-un stat de drept, toți trebuie să fim egali în fața legii și aplicarea ei nu trebuie să se facă în moduri diferite pentru nimeni. Toți trebuie să se supună deciziilor justiției. Orice altceva constituie un atac la statul de drept”, a declarat Siegfried Mureșan pentru europunkt.ro.

Europarlamentarul a susținut de asemenea că în presa din România, cu unele excepții, dictează strict interesele unor grupuri de influență politică și economică și din acest motiv, șansa țării noastre este dezvoltarea presei online.

„Șansa României astăzi este evoluția presei online și chiar a rețelelor de socializare, care fac ca, pentru a iniția o afacere media, să nu mai ai nevoie de investiții majore, este suficient să cumperi un domeniu de internet și găzduire pentru el, să construiești o platformă de știri și, apoi, cu resurse umane minime poți să construiești o redacție, chiar și doar virtuală, care, prin conținut jurnalistic de calitate, să servească scopului principal al presei, acela de informare corectă și de supervizor al factorilor de decizie”, susține Siegfried Mureșan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.